Statistieken en detail van station Hillegem

Information
Station van Hillegem
Stad Herzele
AdresPerrestraat
LandBelgië
Postcode 9550
Officiële Station Hillegem pagina van de NMBS
  


Lijn 89 : Brussel-Zuid - Kortrijk Einde storing. Gevolgsvertragingen blijven mogelijk.
08:50 (03/06/2014) Er is een persoon aangereden door een trein tussen station Zottegem en station Hillegem. Einde storing. Gevolgsvertragingen blijven mogelijk.
Lijn 89 : Brussel-Zuid - Kortrijk Verkeer verstoord.
08:50 (03/06/2014) Er is een persoon aangereden door een trein tussen station Zottegem en station Hillegem. Verstoord verkeer. Tussen station Burst en Zottegem rijden de treinen op enkel spoor. Het treinverkeer komt geleidelijk aan terug op gang.
Lijn 89 : Brussel-Zuid - Kortrijk Onderbroken verkeer.
08:50 (03/06/2014) Er is een persoon aangereden door een trein tussen station Zottegem en station Hillegem. Het treinverkeer is onderbroken tussen Zottegem en Burst. Tussen Burst en Zottegem kunnen de reizigers gebruik maken van een vervangende busdienst. Sommige treinen tussen Poperinge en Sint-Niklaas worden omgeleid via Gent-Sint-Pieters. Hierdoor duurt de reistijd 10 minuten langer.
Lijn 89 : Brussel-Zuid - Kortrijk Onderbroken verkeer.
08:50 (03/06/2014) Er is een persoon aangereden door een trein tussen station Zottegem en station Hillegem. Het treinverkeer is onderbroken tussen Zottegem en Burst. Sommige treinen tussen Poperinge en Sint-Niklaas worden omgeleid via Gent-Sint-Pieters. Hierdoor duurt de reistijd 10 minuten langer. Er worden zo snel mogelijk vervangbussen ingelegd.
Lijn 89 : Brussel-Zuid - Kortrijk Onderbroken verkeer.
08:50 (03/06/2014) Er is een persoon aangereden door een trein tussen station Zottegem en station Hillegem. Het treinverkeer is onderbroken tussen Zottegem en Burst. Er worden zo snel mogelijk vervangbussen ingelegd.
 
De statistieken zijn berekend op basis van gegevens op nmbs.be verzameld. De foto's zijn van Foursquare