Details en statistieken van station Linkebeek

Information
Station van Linkebeek
Stad Linkebeek
AdresSquare Marcel En Robert Maas
LandBelgië
Postcode 1630
Officiële Station Linkebeek pagina van de NMBS
  


Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Tussen station Brussel-Zuid en Sint-Genesius-Rode rijden de treinen op enkel spoor. Zwaar verstoord verkeer. Vervangende busdienst tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel. Vervangtrein tussen Eigenbrakel en Charleroi-Zuid ter beschikking. Gebruik het openbaar vervoer van MIVB tussen Linkebeek en Brussel-Zuid. Gebruik het openbaar vervoer van TEC tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Station Linkebeek wordt niet bediend. Zwaar verstoord verkeer. Tussen station Brussel-Zuid en Sint-Genesius-Rode rijden de treinen op enkel spoor. Vervangende busdienst tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel. Vervangtrein tussen Eigenbrakel en Charleroi-Zuid ter beschikking. Gebruik het openbaar vervoer van MIVB tussen Linkebeek en Brussel-Zuid. Gebruik het openbaar vervoer van TEC tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Tussen station Brussel-Zuid en Sint-Genesius-Rode rijden de treinen op enkel spoor. Station Linkebeek wordt niet bediend. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van TEC tussen het station Brussel-Zuid en het station Eigenbrakel, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van de MIVB tussen het station Linkebeek en het station Brussel-Zuid, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel kunnen de reizigers gebruik maken van een vervangende busdienst. Er is een vervangtrein tussen Eigenbrakel en Charleroi-Zuid ter beschikking.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Station Linkebeek wordt niet bediend. Tussen station Brussel-Zuid en Eigenbrakel rijden de treinen op enkel spoor. Er is een vervangtrein tussen Eigenbrakel en Charleroi-Zuid ter beschikking. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van TEC tussen het station Brussel-Zuid en het station Eigenbrakel, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van de MIVB tussen het station Linkebeek en het station Brussel-Zuid, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel kunnen de reizigers gebruik maken van een vervangende busdienst.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Het treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel. Het Lokale treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Luxemburg en Eigenbrakel. Er is een vervangtrein tussen Eigenbrakel en Luttre ter beschikking. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van TEC tussen het station Brussel-Zuid en het station Eigenbrakel, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel kunnen de reizigers gebruik maken van een vervangende busdienst. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van de MIVB tussen het station Linkebeek en het station Brussel-Zuid, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Het treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel. Het Lokale treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Luxemburg en Eigenbrakel. Er worden zo snel mogelijk vervangbussen ingelegd. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van TEC tussen het station Brussel-Zuid en het station Eigenbrakel, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Er is een vervangtrein tussen Eigenbrakel en Luttre ter beschikking. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van de MIVB tussen het station Linkebeek en het station Brussel-Zuid, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verkeer verstoord.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Brussel-Zuid en station Eigenbrakel. Het treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel. Het Lokale treinverkeer is onderbroken tussen Brussel-Luxemburg en Eigenbrakel. Er worden zo snel mogelijk vervangbussen ingelegd. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van de MIVB tussen het station Linkebeek en het station Brussel-Zuid, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten. Wij vragen de reizigers om gebruik te maken van het openbaar vervoer van TEC tussen het station Brussel-Zuid en het station Eigenbrakel, vanwaar ze hun reis kunnen voortzetten.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Onderbroken verkeer.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Linkebeek en station Eigenbrakel. Onderbroken verkeer tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel en tussen Linkebeek en Eigenbrakel. Er worden zo snel mogelijk vervangbussen ingelegd.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Onderbroken verkeer.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Linkebeek en station Eigenbrakel. Onderbroken verkeer tussen Brussel-Zuid en Eigenbrakel en tussen Linkebeek en Eigenbrakel.
Lijn 124 : Brussel-Zuid - Charleroi-Zuid Verstoord verkeer.
13:30 (03/11/2014) Er is een ongeval gebeurd met een reizigerstrein tussen station Linkebeek en station Eigenbrakel. Verstoord verkeer.
 
De statistieken zijn berekend op basis van gegevens op nmbs.be verzameld. De foto's zijn van Foursquare